top of page

Februari was zeer druk voor One Man Agency

One Man Agency uit Dendermonde zit niet stil. Met heel veel plezier coach en help ik KMO's met hun marketing en bedrijfsstrategie. Mijn doel? Hij bedrijf laten groeien in de markt en hun dagelijkse werking verder optimaliseren.


Sinds deze week staat de vernieuwde website van CARLOS KOFFIE uit Baasrode online. One Man Agency koos resoluut voor een modern design maar toch authentiek, boordevol informatie over al hun diensten. Verder zal One Man Agency hun strategisch begeleiden met de verdere uitbouw van hun merk en imago.


 

ECO-STEAM uit Londerzeel kwam eind 2019 aankloppen om hun merk en diensten nieuw leven in te blazen. Na een grondige analyse van al hun bestaande tools werd er gestart met de verjonging van hun merk, de bouw van een nieuwe website en de optimalisatie van hun social media en social advertising. Na amper 2 maand kon Eco-Steam al heel wat besparen!

 

One Man Agency ontwikkelde de nieuwe huisstijl en communicatie voor het nieuwe ijssalon BAR BOL uit Dendermonde. Weldra zullen zij hun deuren openen op de Oude Vest 29. De komende dagen zullen alle overige tools online komen te staan en wordt de communicatie opgestart. Veel succes BAR BOL!


 

B&F CONSULT is een groeiend kantoor, uit Aalst & Dendermonde, met jarenlange ervaring op gebied van boekhouding, fiscaliteit en vennootschappen. Bij B&F Consult begeleiden ze kmo's en éénmanszaken door enorm veel belang te hechten aan persoonlijk en rechtstreeks contact. One Man Agency koos voor een nieuwe huisstijl en website.HEEFT JOUW BEDRIJF OF MERK OOK EEN BOOST NODIG? AARZEL NIET OM MIJ TE CONTACTEREN.

Comments


bottom of page