top of page

One Man Agency mag zich een WIX legend noemen.

Het zijn er wereldwijd niet al te veel die zich WIX LEGEND mogen noemen maar One Man Agency uit Lebbeke is er één van. 💪🏻


Oké maar wat is Wix?

Wix is een toonaangevend webplatform in de cloud met meer dan 200 miljoen gebruikers wereldwijd. Samen met Wix zorgt One Man Agency, als erkende Wix Legend Partner, ervoor dat iedereen een mooie, unieke en professionele website kan hebben. Met een Wix website zijn de mogelijkheden eindeloos en beschik je over alle tools die je nodig hebt voor een website van hoge kwaliteit.


Waarom kies ik voor Wix?

Voor wie een zeer gebruiksvriendelijke website wil welke geen technisch onderhoud vereist en bovendien automatisch beschermd is tegen hackers en virussen, is Wix de beste keuze! Wordpress websites daarentegen zijn vaak niet gebruiksvriendelijk voor de doorsnee ondernemer. Plugins die je website draaiende houden, moeten constant vernieuwd worden, de Wordpress templates die meestal aangekocht worden zijn vaak verouderd en bevatten allerhande onnodige pagina's en code die je website traag maken. Kies voor Wix en ze je bedrijf of merk op de kaart.Wil je toch een WIX website op maat, schakel dan One Man Agency, the WIX legend in.

Comments


bottom of page