top of page

Geen leads of traffic zonder naamsbekenheid!

Bijgewerkt op: 3 feb. 2023

Het resultaat van deze zeer competitieve communicatiemaatschappij is een ware overdaad aan zakelijke informatie. Kom vandaag! Koop nu! Maak nu een afspraak! Iedereen roept op tot actie. Weinig mensen realiseren zich echter dat die mooie "oproepen tot actie" niet werken als de ontvanger weinig of niets weet over uw bedrijf of merk.


Een slim marketingbeleid investeert niet alleen in communicatie die actie en resultaat genereert, maar ook in communicatie die uw bedrijf of merk onder de aandacht brengt. Ik weet het: mkb'ers zien doeners die resultaat verwachten. Maar marketing voor een publiek dat u niet kent of vertrouwt, is zonde van uw energie en budget. Ga 2023 in met de volgende redenering: Als veel mensen mij kennen, zullen veel mensen geïnteresseerd zijn in mijn voorstel en genoeg mensen zullen mijn voorstel geloven.


Wil je deze logica omdraaien omdat je geen geduld hebt en liever direct resultaat wenst? Veel succes … maar het zal je hoogstwaarschijnlijk niet lukken. Vragen of opmerkingen? Aarzel niet om mij te contacteren.


Comments


bottom of page