top of page

ChatGPT, Midjourney, Google Bard ... Ben jij nog mee?

AI-ontwikkelingen zoals ChatGPT, Midjourney, en Google Bard... Het is soms moeilijk om bij te houden wat er allemaal gaande is in de wereld van kunstmatige intelligentie. Zou het niet geweldig zijn om in één artikel op de hoogte te worden gebracht van de belangrijkste trends, de meest handige tools en de beste tips van 2023 tot nu toe? Wel, je bent hier aan het juiste adres! Ga er even goed voor zitten en zorg ervoor dat je de acties noteert die je voor het einde van dit jaar wilt ondernemen.

Het jaar 2023 wordt gekenmerkt door de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van AI. Met de opkomst van verschillende tools, zoals ChatGPT en Midjourney, komen steeds meer mensen rechtstreeks in aanraking met deze technologie. Maar wat ik zie, is dat het huidige AI-landschap in marketing enigszins lijkt op het wilde westen: grenzeloze mogelijkheden met een vleugje chaos.


Mijn advies voor 2023: duik niet alleen in de tools, maar richt je ook op het vergaren van kennis en de integratie ervan. Analyseer je werkzaamheden, producten en diensten grondig. Breek ze op in componenten en zoek naar mogelijkheden voor verbetering. Definieer eerst duidelijk wat je nodig hebt en ga dan pas op zoek naar de juiste tools. Geef deze tools maximaal 30 dagen om zich te bewijzen. Als ze dat niet doen, zeg dan je abonnement op. Laat zaken niet onnodig voortduren."


Op Frankwatching heb ik een handig overzicht gevonden van de meest nuttige tools op dit moment:

Ik hoop dat dit overzicht je zal helpen om de wereld van AI in 2023 beter te begrijpen en er optimaal gebruik van te maken. Nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet om mij te contacteren.

Comments


bottom of page