top of page

Van design tot development

WEBSITE NODIG? KIES VOOR HET PROFESSIONEEL WEBDESIGN VAN ONE MAN AGENCY. One Man Agency bouwt dagelijks websites en webshops op maat. Ik bouw deze in Wordpress of Wix.

Groot, klein, eenvoudig of complex? One Man Agency bouwt het allemaal. Voor elk budget bouw ik een kwalitatieve website. Bij One Man Agency vertrek ik steeds van een wit blad voor de bouw van jouw online visitekaartje.

Iedere website die One Man Agency bouwt is door jouw volledig aanpasbaar. Ik voorzien verschillende bouwblokken die je zelf kan toevoegen of veranderen. Zo heb je zelfs na de lancering de vrijheid om zelf met je website aan de slag te gaan. Zonder enige kennis van code. Handig toch? 

Los van het bouwen kun je bij One Man Agency ook terecht voor video, fotografie, het schrijven van teksten, vertalingen ... Ook voorzie ik maandelijks automatische updates zodat je website gegarandeerd veilig en performant blijft.

Alle websites die ik bouw, laden snel, zijn SEO-vriendelijk en tonen mooi op alle schermen en browsers (responsive). Een trage website, of eentje die er vreemd uitziet op je smartphone, doet potentiële klanten immers snel afhaken. Ook na de oplevering van je website blijf ik steeds bereikbaar voor al je vragen. Duikt er toch een probleem op, dan los ik dat snel voor je op.

bottom of page