top of page

Kies voor een website op maat!

One Man Agency mag zich een WIX legend noemen! Het zijn er wereldwijd niet al te veel die zich WIX LEGEND mogen noemen maar One Man Agency uit Lebbeke is er één van.

Waarom kies ik voor Wix?

Voor wie een zeer gebruiksvriendelijke website wil welke geen technisch onderhoud vereist en bovendien automatisch beschermd is tegen hackers en virussen, is Wix de beste keuze! Wordpress websites daarentegen zijn vaak niet gebruiksvriendelijk voor de doorsnee ondernemer. Plugins die je website draaiende houden, moeten constant vernieuwd worden, de Wordpress templates die meestal aangekocht worden zijn vaak verouderd en bevatten allerhande onnodige pagina's en code die je website traag maken. Kies voor Wix en ze je bedrijf of merk op de kaart door alle gratis apps en marketingtools. 

Een Wix-website is een perfecte keuze om verschillende redenen: Gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit, responsief design, uitgebreide functionaliteiten en betrouwbare ondersteuning. Met Wix kun je zelf gemakkelijk een professionele website maken zonder technische kennis, waardoor je snel en kosteneffectief jouw online aanwezigheid kunt opbouwen en aanpassen. Wil je toch een WIX website op maat, schakel dan One Man Agency, the WIX legend in.

Uiteraard bouw ik naast Wix websites ook Wordpress websites volledig op maat.

Scherm­afbeelding 2023-09-11 om 15.10.38.png
bottom of page