top of page

Wat zijn de populairste producten om te bedrukken met jouw logo?

Wat is de favoriete reclame van iedereen? Juist, relatiegeschenken. Producten met logo’s helpen bedrijven om reclame te maken bij hun doelgroep op een subtiele wijze. Het kan daarnaast helpen bij het onderhouden van hun relaties met andere bedrijven. Het is perfect om te geven als teken van dankbaarheid. Het is natuurlijk wel belangrijk om de juiste relatiegeschenken uit te kiezen. Er zijn honderden dingen die je zou kunnen geven, maar hier zijn een aantal van de populairste branding producten die momenteel verkrijgbaar zijn:


Bedrukte Pennen

Bedrukte pennen zijn een favoriet bij veel bedrijven. Mensen hebben namelijk altijd een pen nodig, bijvoorbeeld in een winkel of kantoor als ze even snel wat aantekeningen moeten maken of iets moeten ondertekenen. Hoewel dit 1 van de kleinste relatiegeschenken is die je kunt bedenken, kunnen ze een grote impact hebben voor je bedrijf. Pennen zijn namelijk niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik. Ze kunnen ook continu het logo van je merk zichtbaar maken. Of het nu is op een bureau, in een borstzak of in een etui.


Veel bedrijven onderschatten de impact die cadeaus hebben op het boosten van hun zichtbaarheid.

Bedrukte Waterflesjes

Gepersonaliseerde drinkflessen zijn ook erg populair om te gebruiken voor branding. Het weggeven van deze flesjes geeft aan dat je geeft om het welzijn van je klanten en werknemers, maar ook dat je geeft om het milieu. Het zijn erg praktische cadeaus die kunnen worden gebruikt in het kantoor, het park of in de bergen tijdens een stevige wandeling. Perfect om te geven aan zowel klanten als zakenpartners.


Gepersonaliseerde Powerbanks

Heb je wel eens nagedacht over powerbanks? Nu iedereen zoveel gebruik maakt van verschillende gadgets, zijn powerbanks ontzettend in trek. Geeft ze weg als cadeaus aan vrienden of familie. Met de jaren zijn draagbare opladers een van de meest populaire relatiegeschenken geworden voor zowel klanten als werknemers. Ze zijn een echte levensredder, zeker wanneer je écht afhankelijk bent van je telefoon om zaken te doen. Het is een onverwacht cadeau dat zeker weten gewaardeerd zal worden.


Bedrukte Herbruikbare Katoenen Tassen

Op beurzen en conferenties worden steeds vaker katoenen tassen uitgedeeld. Niet alleen om je goodies en bezittingen in op te bergen, maar ook om je merk overal zichtbaar te maken. Supergoedkoop, supereffectief. Katoenen tasjes zijn perfect om een gesprek mee te openen. Als je over een beurs loopt, zullen veel nieuwsgierige aanwezigen je vragen hoe je aan die tas bent gekomen. Als je aangeeft waar je hem vandaan hebt, zullen er veel mensen ook langs de beursstand van jouw bedrijf lopen.


Maak gebruik van de voordelen van deze promotieproducten voordat jouw concurrenten het doen!

Bedrukte Paraplu’s

Het weer kan nogal eens onvoorspelbaar zijn, daarom is een paraplu altijd handig. Veel bedrijven delen paraplu’s uit als een praktisch cadeau, of het nu erg warm is of regenachtig. Het gaat jaren mee en kan zo jarenlang een mooi bewegend reclamebord zijn voor jouw merk.
Bedrukte Zonnebrillen

De meest stijlvolle branding cadeaus die je kunt geven zijn bedrukte zonnebrillen. Je klanten zullen je dankbaar zijn als je ze weggeeft op een zonnige dag. Naast dat het leuk is om te krijgen, gaan zonnebrillen erg lang mee. Als je ze niet allemaal uitdeelt tijdens deze zomer, kun je ze gewoon bewaren voor volgend jaar.


Offerte nodig? info@onemanagency.be

Comments


bottom of page