top of page

Meer likes op Facebook zonder extra kosten?

Bijgewerkt op: 19 dec. 2019

Ok, dus je wil meer likes op je pagina? Dat kan op honderden manieren. Maar dit zijn de 3 dingen die je absoluut eerst moet doen en geen geld kosten!


1. NODIG VRIENDEN EN FAMILIE UIT

Ok, ze zijn misschien niet je ideale klant, de kans is misschien zelfs klein dat ze überhaupt ooit klant gaan worden bij jou. Maar het zijn vrienden en familie, dus ze zijn waarschijnlijk wel gewoon fan van jou. Ze kunnen je steunen door je pagina te liken. Want met elke like die je krijgt vergroot je het virale effect dat je posts creëren. Met elke extra persoon die je bereikt vergroot je de cirkel. En al zijn ze zelfs niet je ideale klanten, ze zijn misschien wel de link tussen jou en je volgende klant ;-)!


2. NODIG JE POST LIKERS UIT

Door dat virale effect op je posts bereik je soms wel mensen die je pagina nog niet leuk vinden. Als iemand je post leuk vindt, maar je pagina nog niet, dan kan je hen een uitnodiging sturen om je pagina ook leuk te vinden.

Aangezien ze 1 van je posts leuk vonden, is de kans groot dat ze je andere posts ook wel leuk zullen vinden, dus zijn ze het ideale “doelwit” om het aantal likes op je pagina te vergroten.


3. GEBRUIK JE PERSOONLIJKE PROFIEL

Je profiel dient niet om reclame te maken, maar je kan het wel hier en daar gebruiken om je pagina in de picture te zetten. Want als je gaat netwerken online en in Facebookgroepen is dat via je persoonlijke profiel, niet via je bedrijfspagina. Dus zorg voor wat branding in jouw coverfoto of in de korte bio die je bovenaan kan zetten.


Zorg zeker dat je pagina gelinkt is in het info gedeelte van je profiel bij “werk”, zodat mensen kunnen doorklikken als ze dat willen. Ziezo, dat waren de 3 eenvoudige tips om meer likes te krijgen. Als je hiermee start zou je zeker wel al aan 50 of 100 volgers moeten geraken! SUCCES!!!


Hulp nodig? Aarzel niet om mij te contacteren.


Comments


bottom of page