top of page

Hoe klanten naar je beursstand trekken?

Beurzen zijn een van de beste mogelijkheden om mensen bewust te maken van je merk. Een van de grootste uitdagingen voor alle standhouders is om publiek aan te trekken!


Steel de show met jouw beursstand met deze vlugge tips:


1. Lok mensen met je beursstand

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste dat je moet doen voor je beursstand. Het is het eerste wat mensen zullen zien als ze in de buurt van je stand komen. Verzin voordat je je beursstand ontwerpt een goed verhaal dat je wilt vertellen aan de bezoeker. Gebruik vervolgens treffende en relevante afbeeldingen die mensen nieuwsgierig maken naar jouw bedrijf. Zorg ervoor dat alle eye catchers van veraf zichtbaar zijn. Het is ook belangrijk om een uitnodigende en toegankelijke sfeer neer te zetten die zorgen dat mensen in de rij zullen staan om een glimp van jouw beursstand op te kunnen vangen.


2. Laat zien wat je in huis hebt

Het geven van live demo’s van jouw product of dienst is een leuke manier om eruit te springen. Het is een goede manier voor beurs bezoekers om jouw product of dienst in actie te zien. Ze zullen begrijpen wat jouw bedrijf doet en je zult de kans krijgen om ze te overtuigen van het feit dat ze jouw product of dienst nodig hebben.


3. Zorg dat je geweldige print producten klaar hebt

Een bord kan gemakkelijk de aandacht trekken van alle aanwezigen. Zorg daarom dat je banners en reclameborden in en rondom je stand plaatst. Op deze manier zullen mensen je van een afstand al kunnen zien, en je herinneren. Zelfs als ze die dag niet bij je langs zijn geweest.


4. Verzamel data

Wat gebeurt er als er veel bezoekers zijn, maar je niet genoeg werknemers hebt om iedereen te woord te staan? Potentiële leads ontglippen! Een touchscreen scherm waar bezoekers hun gegevens achterlaten is een must have. Je kan bezoekers instant een kortingscode bezorgen of een presentatie van jouw bedrijf.


5. Relatiegeschenken

Wil je mensen trekken? Promotional items werken als magneten. Dit zijn relatiegeschenken die fungeren als marketingmiddel en ook handig zijn voor de ontvanger. Geef ze aan bezoekers met een flyer of een visitekaartje. Zorg dat de goodies passen bij jouw bedrijf en handig zijn voor de bezoekers.

7. Gratis wifi

Maak een wifi hotspot klaar voor als bezoekers dat eventueel nodig hebben. Langzaam internet is namelijk nogal vervelend. Neem van ons aan dat dit op veel beurzen vaak een probleem is. Maak bezoekers daarom superblij met een snelle en gratis internetverbinding.

Zoek je een partner hiervoor? Dan raad ik je graag CaperSolutions uit Dendermonde aan.


10. Maak een zithoekje

Er zijn vaak geen plekken om uit te rusten tijdens beurzen. Daarom kan het creëren van een kleine rustplek veel mensen naar je beursstand trekken. Terwijl ze rusten, kun je gemakkelijk een praatje aanknopen over jouw product of service. Je kan ook je meubilair laten bedrukken met je huisstijl.
Succes met je volgende beurs!

Comentários


bottom of page