top of page

💡Hoe je doelgroep eenvoudig uitbreiden op Facebook?

Het is belangrijk om een groep volgers van je pagina op te bouwen met mensen die geïnteresseerd zijn in de producten, diensten of inhoud die je deelt. Ik deel graag deze 4 effectieve methoden voor het opbouwen van een doelgroep met mensen van wie de kans groot is dat ze in je bedrijf geïnteresseerd zijn. Heb jij deze 4 stappen al uitgevoerd? 👇🏻👇🏻👇🏻


  1. Deel je pagina op je persoonlijke overzicht. Vertel je vrienden en familie over je pagina. Vraag ze in je bericht om de pagina leuk te vinden en het bericht te delen met mensen die ook geïnteresseerd kunnen zijn in je bedrijf. Selecteer Delen onder de omslagfoto van je pagina om je pagina te delen.

  2. Nodig vrienden uit om je pagina leuk te vinden. Nodig vrienden uit waarvan je denkt dat ze geïnteresseerd zijn in je bedrijf om je pagina leuk te vinden. Meer informatie over het uitnodigen van vrienden.

  3. Vraag vrienden om je pagina met hun netwerk te delen. Je vrienden kunnen je helpen nog meer mensen te bereiken. Vraag of ze een link naar je pagina willen delen in een bericht op hun tijdlijn.

  4. Plaats berichten namens de pagina in groepen. Plaats berichten namens je pagina in lokale groepen of groepen die te maken hebben met je branche. Dit is een goede manier om je community te bereiken.


Hoe ga je zelf aan de slag? Zie screenshot onderaan 👇🏻

  1. Surf naar https://business.facebook.com/

  2. Selecteer je bedrijfspagina

  3. Scroll helemaal naar onder en klik op vrienden uitnodigen (je persoonlijke vrienden) of in contact komen met nieuwe mensen. Dit zijn mensen die reageren op je Facebook-berichten. Door op deze knop te drukken krijgen ze allemaal een uitnodiging om je pagina te volgen! Handig toch?

Opgelet: je kunt maximaal 1.000 uitnodigingen per 24 uur sturen.
Comentários


bottom of page