top of page

Als het leeft dan kan het groeien!

Als het leeft dan kan het goeien: het is een bekende uitspraak die zeker en vast opgaat voor tal van ondernemers en hun project(en). Groeit staat niet altijd automatisch voor meer inkomsten, maar groei kan ook staan voor uitbreiding van je onderneming, extra medewerkers of gewoon meer rust! Dat is voor elke ondernemer anders.


Als One Man Agency is het mijn missie om kleine en middelgrote ondernemingen te laten groeien door hen tools, processen maar vooral de juiste inzichten aan te reiken. Ik bekijk, evalueer en duw de zaakvoerder of onderneming vervolgens in de juiste richting.

“Ondernemers moeten leren om meer aan hun zaak te werken dan erin.”

Veel zaakvoerders weten wel wat ze moeten doen om vooruit te gaan, maar helaas komen ze er gewoon door tijdsgebrek niet aan toe. Sinds de start van One Man Agency, ondertussen al 3 jaar geleden, blijft tijdsgebrek de voornaamste reden waarom ondernemingen op een bepaald punt blijven steken. Ondernemers moeten daarom leren om meer aan hun zaak te werken dan erin. Het is net die strategie die ervoor zorgt dat een bedrijf kan groeien en niet het pakketje dat dringend op de post moet.


Als je als ondernemer in kaart kan brengen welke taken tijd vragen, dan kun je deze systematisch aanpakken. Kijk of je intern taken kan delegeren. Ga na of processen geautomatiseerd kunnen worden met behulp van de juiste software .... Kortom, voor ieder probleem is er echt wel een oplossing, zelfs voor Corona!

Comments


bottom of page