Niels Van de Meersch

jan 102 minuten

Inspiratie nodig voor je contentplanning voor het nieuwe jaar? Gebruik dan zeker onze inhaalkalender.

Met de Inhaakkalender van ONE MAN AGENCY creƫer je in een mum van tijd pakkende inhakers voor het nieuwe jaar, waardoor het produceren van nieuwe content een fluitje van een cent wordt. Want het hebben van kwalitatieve content is essentieel. Het betrekt jouw volgers, klanten en werknemers bij jouw bedrijf of merk en zorgt ervoor dat je gemakkelijk vindbaar bent in zoekmachines.

Wat is nu eigenlijk een Inhaakkalender?

Een Inhaakkalender is een handig overzicht van alle bijzondere dagen in een jaar. Denk aan bekende feestdagen, maar ook aan opvallende of grappige dagen. Van serieuze gebeurtenissen waar aandacht voor wordt gevraagd tot ludieke momenten. Deze dagen bieden jou de kans om content te bedenken voor het nieuwe jaar, zoals blogs, social media posts en campagnes. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tips voor het gebruik van de Inhaakkalender:

  1. Wees origineel en durf creatief te zijn. Anderen kunnen ook inhaken op bepaalde dagen, dus het is belangrijk om op te vallen. Kies niet altijd voor de meest voor de hand liggende dag, maar zoek iets dat aansluit bij je producten, diensten of identiteit. Laat je creativiteit de vrije loop en wees gedurfd.

  2. Kijk vooruit en plan goed. Zo ligt jouw content klaar op de dag zelf en hoef je niet last-minute te stressen. Door goed te plannen kun je echt uitpakken. Gebruik bijvoorbeeld een hele week om aandacht te vragen voor Movember of maak van de Dag van het Werkplezier een hele week vol plezier!

  3. Beoordeel of de bedachte inhakers passen bij jouw doelgroep en de boodschap die je als merk wilt overbrengen. Sluit de uiting aan bij jouw doelgroep? Dan vergroot je de kans op succes en bereik je een groot publiek. Zorg ervoor dat je de uiting kunt aanpassen aan verschillende social mediakanalen. Meer kanalen betekent een grotere kans om je bereik te vergroten.

  4. Wees flexibel. Een Inhaakkalender is handig, maar soms komt er iets onverwachts op je pad dat je niet wilt missen. Bewaar je content dan voor het volgende jaar en haak in op de actualiteit.

JANUARI

FEBRUARI

MAART

APRIL

MEI

JUNI

JULI

AUGUSTUS

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER

DECEMBER

Nog vragen of problemen met je social media? Aarzel niet om mij te contacteren.

#onemanagency #inhaalkalender #contentkalender #socialmedia